Starity

Új álompárt avathatunk? Taylor Lautnert és Billie Lourdot félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre

2016. december 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Scream Queens forgatása alatt nemcsak barátság szövődött a két fiatal között.

hirdetés

Lebuktak! Taylor Lautner és kolléganője, Billie Lourd szombaton a Los Angeles-i The Nice Guy étteremben múlatták az időt, ahol nemcsak hogy nem zavartatták magukat a kíváncsi szemtanúk előtt, hanem egyenesen fel is vállalták, hogy együtt vannak. A párról a Snapchatre került fel egy árulkodó felvétel, melyen jól láthatóan egymáshoz bújva csókolóznak.

Fotó: Snapchat

Az egyik szemtanú elárulta az E! Online-nak, hogy a két színész a vacsora során végig egymás mellett ült, társaságukhoz pedig Scream Queens-beli kolléganőjük, Abigail Breslin is csatlakozott. A két fiatal folyton egymáson csüngött: összebújva súgdolóztak és csókot is váltottak. 

Taylort egyébként legutóbb Raina Lawson modellel hozták kapcsolatba, ezt megelőzően hosszú ideig Marie Avgeropoulos barátja volt. Később Lily Collinsszal és Taylor Swifttel is randevúzott, ám egyik kapcsolata sem bizonyult komolynak ahhoz, hogy hosszabb távra elkötelezze magát. Ki tudja, talán Billie lesz az, aki megtöri a jeget...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek