Starity

Justin Bieber menedzsmentje leszerződtette Cruz Beckhamet

2016. december 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A legkisebb Beckham-fiú is megkezdheti a világhírnév felé vezető rögös útját, ugyanis hangi adottságaival annyira belopta magát Scooter Braun szívébe, hogy a menedzser leszerződtette.

hirdetés

Scooter Braun eddig sem tagadta, hogy úgy véli, Cruz Beckham lehet a következő Justin Bieber. A menezdsernek köztudottan jó szeme van a fiatal tehetségekhez, hiszen annak idején Biebs is mindössze 13 éves volt, amikor leszerződtette, a 11 éves Cruzzal pedig még könnyebb dolga lesz, hiszen alapvetően ismert a szüleinek köszönhetően, akik több ízben is elbüszkélkedtek már a tehetségével.

A Scooter Braun Productions azzal kezdte Cruz karrierjének beindítását, hogy létrehozott egy Instagram-fiókot, ahol az ifjú titánnal kapcsolatos újdonságokat követhetik nyomon a követők – a profil kezelését azonban nem Beckham, hanem a cég végzi. Ide egyébként feltöltésre kerültek azok a korábban már látott videók, melyeken Cruzt hallhatjuk énekelni. A legújabb felvételen egyébként nem kisebb személlyel, mint Calvin Harrisszel láthatjuk a Beckham-fiúkat, így joggal merül fel a kérdés, hogy vajon a skót lemezlovas felkarolni készül az új nemzedéket?

Fotó: Instagram / Cruz Beckham (screenshot)

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek