Starity

Megkérte barátnője kezét a Harry Potter sztárja

2016. december 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potterben Neville Longbottomot alakító színész rövidesen oltár elé vezeti kedvesét.

hirdetés

Matthew Lewis sajtóképviselője tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a színész megkérte civil szerelme, Angela Jones kezét, a szőke szépség pedig igent mondott neki. A TMZ úgy tudja, hogy a lánykérésre még novemberben került sor, ám a szerelmesek igyekeztek titokban tartani azt.

Érdekesség, hogy Matt és Angela janárban, az orlandói Universal Studio Wizarding World of Harry Potter részlegén ismerkedett meg egymással – a színész a Harry Potter stábtagjaként érkezett a helyszínre, Angela pedig épp ott dolgozott. Megismerkedésük után számtalan találkára került sor, melyek folyamán nyilvánvalóvá vált számukra, mennyire összeillenek, így nem csoda, ha úgy döntöttek: közös életet kezdenek.

A házasság megkötésével egyébként Matthew lehet az első a Harry Potter főszereplői közül, aki „igába hajtja a fejét”, bár arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor kívánnak örök hűséget fogadni egymásnak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek