Starity

Klippremier: Battle Beast – King For A Day

2016. december 16. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 elején jelenik meg a finn csapat új lemeze, melynek beharangozó tétele tegnap került bemutatásra.

hirdetés
Klippremier: Battle Beast – King For A Day
Fotó: Facebook / Battle Beast

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a finn banda február 17-én dobja piacra legújabb stúdiólemezét, ami a Bringer Of Pain elnevezést kapta. Az újdonságról számos információt megtudhattunk már a közelmúltban, többek között azt, hogy tíz dal került rajta elhelyezésre, valamint az album borítójáról is lerántották a leplet a tagok.

A kiadvány egyébként az új gitárossal, Joona Björkroth-szal a fedélzeten készült el, aki 2015-ben vette át Anton Kabanen helyét, de csak most avatták hivatalos taggá. A finn hatos azt is elárulta, hogy még ebben a hónapban nyilvánosságra hoznak egy új dalt, a King For A Day-t, melyhez egy rajongókkal készült videoklipet is forgatnak.

Ígéretüket betartva, tegnap tették közzé új szerzeményüket, ami egyben az első kislemezük is lett. A hozzá készült kisfilm nagyon látványosra sikeredett, hiszen ahogyan azt korábban is megtudhattuk, a klip képkockái valós eseményeken alapulnak. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek