Starity

Ezek a sztárok vonulnak vissza 2017-ben

2016. december 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év igencsak eseménydús volt a zeneiparban dolgozók számára, hiszen számtalan remek album került a boltok polcaira és a legnagyobb sztárok is útra keltek, hogy világszerte népszerűsítsék újdonságaikat. Összegyűjtöttük, kiktől kell érzékeny búcsút vennünk jövőre, ugyanis szabadságra mennek, hogy kipihenjék fáradalmaikat.

hirdetés

Adele

A brit slágergyáros szeptemberben még csak pedzegette, hogy 2017-et fiának, Angelónak szentelné, októberben már úgy nyilatkozott, hogy minden vágya újabb csemetével bővíteni a családját. Novemberben hivatalosan is bejelentette, hogy nem csak a következő évet veszi ki, hanem hosszabb időre búcsút int a zeneiparnak.

Mondjatok le rólam, én megtettem! A túloldalon találkozunk. Pár év múlva visszatérek. Nem szabadulhattok meg tőlem

– nyilatkozta Adele és hozzátette, döntésében kizárólag a családbővítés játszott szerepet, ugyanis nagyon szeretné, ha Angelónak lenne egy állandó játszópajtása otthon.

Demi Lovato

A 24 éves énekesnő az év nagy részét úton töltötte Nick Jonas társaságában, ám nem egy romantikus kirándulás, hanem közös turnéjuk miatt. A két előadó nap nap után teltház előtt játszott, így nem meglepő, hogy a jövő évet arra kívánják szánni, hogy „feltöltsék kicsit a lemerült akksikat”. 

Nagyon izgatott vagyok 2017 miatt. Kiveszek egy kis szabadságot a zenéből és a rivaldafényből is. Nem nekem való ez a szakma. Fogalmam sincs, mikor térek vissza. Már nem éri meg többé. Inkább jótékonykodok helyette

– nyilatkozta októberben Demi.

Ellie Goulding

A Love Me Like You Do énekesnője Dougie Poynterrel való szakítása után annyira kibukott, hogy úgy döntött, visszavesz a munkából és szabadságra megy, mivel nagy szüksége van arra, hogy kiszellőztesse a fejét.

Nem intek búcsút a zeneiparnak, ahhoz túlságosan messzire mentem már! Csak egy kis szünetet tartok. Hét éve nem voltam szabadságon... Szeretlek titeket!

– írta egy bejegyzésben a Twitteren, a The Sunnak pedig így nyilatkozott a jövőt illetően:

Nem dolgozom új anyagon. Nem tudom biztosan, mikor adok majd ki új albumot. Talán még jövőre sem. Időre van szükségem, hogy kiszellőztessem a fejemet. Úgy tervezem, hogy augusztusban elvonulok egy hónapra, és a jótékonysági munkáimmal foglalkozok, jövőre pedig élni is akarok egy kicsit. Ki tudja, mi lesz?

Aggodalomra semmi ok, hiszen bár fenti kedvenceink kicsit eltűnnek a radarunkról, sokan lesznek, akik épp 2017-ben térnek vissza. Ha hihetünk a pletykáknak, a One Direction tagjai mind-mind piacra dobják első szólólemezüket, mellettük pedig számíthatunk még Taylor Swift, Ed Sheeran, Calvin Harris, Justin Timberlake és Sia régóta várt visszatérésére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek