Starity

Kiválasztotta születendő gyermeke nevét Fejős Éva

2017. január 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 49 évesen első gyermekével várandós írónő a babavárás utolsó hónapjáról mesélt a Fem3 műsorában.

hirdetés
Kiválasztotta születendő gyermeke nevét Fejős Éva
Fotó: Facebook / Fejős Éva hivatalos oldala

November közepén szereztünk tudomást arról, hogy Fejős Éva első gyermekével várandós. A népszerű írónő már akkor sem tagadta, hogy tisztában van azzal, hogy későn vágott a családalapításba, ugyanakkor arra biztatja a középkorú hölgyeket, hogy amennyiben még nem vált valóra az anyasággal kapcsolatos álmuk, ne mondjanak le róla a koruk miatt.

Éva előreláthatóan három hét múlva szülni fog, a Fem3 stúdiójában vendégeskedve pedig azt is elárulta, milyen nevet választottak férjével születendő kislányuknak. Mint kiderült, az írónő édesanyja már most Zsófinak szólítja a magzatot, de mivel a név nem nyerte meg magának Éva férjét, így a Linda nevet kapja első keresztnévként a kislány.

A kismama továbbá szót ejtett arról is, hogy nem aggódik az első idők miatt, de bízik abban, hogy nem sokkal a szülés után ismét dolgozhat és sportolhat – utóbbi tevékenység ugyanis érezhetően hiányzik neki. Elárulta azt is, hogy szerelmével már az első közös babás utazást tervezik, alig várják, hogy ismét külföldön időzhessenek és megmutassák a világ legszebb részeit csemetéjüknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek