Starity

Lady Gaga újra szerelmes

2017. február 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő már nem szomorkodik vőlegénye, Taylor Kinney után, ugyanis ismét rátalált a boldogság.

hirdetés

Nemrég még azt hittük, Lady Gaga feleségül megy a You And I kisfilmjének forgatásán megismert kollégájához, Taylor Kinney-hez, ám a pár a rajongók legnagyobb meglepetésére felbontotta az eljegyzését. Ugyan a felek akkor még nem zárták ki az újbóli egymásra találás lehetőségét, most mégis bezáródtak a kapuk Kinney előtt, hiszen Gaga újra szerelmes.

Az Us Weekly adta hírül, hogy az énekesnő ügynöke, Christian Carino oldalán talált rá a boldogságra, egymás iránti rajongásukat pedig már nem is tudják titkolni. A férfi természetesen a Super Bowl előtti főpróbára is elkísérte a Grammy-díjas énekesnőt, a fotósok pedig több ízben is lefotózták őket. Carino nem sokkal később közeli barátja, Tommy Hilfiger legújabb kollekciójának divatbemutatójára is magával vitte a szőkeséget, de ott már igyekezett nem felhívni magára a figyelmet.

Fotó: Robert Deutsch / USA TODAY Network / Sipa USA

Gaga ráadásul tegnap Ryan Seacrest műsorának volt a vendége, ahol a műsorvezető leplezetlen érdeklődéssel faggatta az Amerikai Horror Story sztárját a szerelmi életéről, ő azonban szűkszavúan fogalmazott és kitérő választ adott, teste azonban elárulta őt.

Nem is tudom! Tudod, hogy nem szívesen beszélek a magánéletemről, Ryan. Teljesen elpirultam. Ez a pirosság pedig nem illik az outfitemhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek