Starity

Lenyűgöző! Lady Gaga Super Bowl-beli fellépésével képtelenség betelni

2017. február 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Super Bowl olyan esemény az amerikaiak életében, mint egy hatalmas ünnep, így milliók követték élőben a tegnap este már 51. alkalommal megrendezésre került mérkőzést.

hirdetés

Tegnap este ütközött meg egymással az Atlanta Falcons és a New England Patriots a houstoni NRG Stadiumban, végül utóbbi került ki győztesként, ám mielőtt még erre sor került volna, egy döbbenetesen látványos félidei fellépés szakította két részre a parázs izgalmakban bővelkedő játékot, melynek keretein belül a Golden Globe- és Grammy-díjas Lady Gaga (sz)állt színpadra.

Az énekesnő, ahogy tavaly is mindent beleadott előadásába, amikor az amerikai himnuszt énekelte, úgy idén is minden szempárt magához vonzotta, amikor valósággal berobbant a nézők közzé. 13 perces fellépése során olyan nagy slágerei csendültek fel, mint a Pokerface, a Born This Way, a Telephone, a Just Dance, a Million Reasons és a Bad Romance.

Talán egyedül az lehetett szokatlan a nézőknek, hogy a szokásostól rövidebb produkció alatt egyetlen kollégája sem csatlakozott hozzá a színpadon, pedig többen is rebesgették az ikrekkel várandós Beyoncé felbukkanását – különösen akkor, amikor felcsendült közös szerzeményük. Lady Gaga mindenesetre fantasztikus előadást nyújtott egymaga is, érezhető volt, hogy rengeteg munka és felkészülés volt a performanszban, melynek lehetőségét a szervezők eredetileg Adele-nek szánták volna, ő azonban nemet mondott a felkérésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek