Starity

Lisa Kudrow igent mondana a Jóbarátok folytatására, ugyanakkor mégsem tartaná jó ötletnek a megvalósítását

2017. március 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves színésznő szerint nem lehetne úgy megvalósítani a Jóbarátok felélesztését, mint ahogy az a Szívek szállodája vagy a Will & Grace esetében történt.

hirdetés
Lisa Kudrow igent mondana a Jóbarátok folytatására, ugyanakkor mégsem tartaná jó ötletnek a megvalósítását
Fotó: NBC

Lisa Kudrow a Today című műsorban ejtett szót arról, hogy bár nagyon szeretné, ha folytatást kapna a Jóbarátok, nem tudja elképzelni, hogy ez valaha is megtörténjen és nem is tartaná jó ötletnek a dolgot annak ellenére sem, hogy a mai napig jó viszonyt ápol sorozatbeli kollégáival, Jennifer Anistonnal, Courteney Cox-szal, Matt LeBlanc-kel, David Schwimmerrel és Matthew Perryvel, akikkel időnként még mindig találkozik.

Nem hiszem, hogy valaha is megvalósulna a folytatás. Mókás lenne, de végül is miről szólna? Csak gondolj bele! A legjobban azt szerettük a Jóbarátokban, hogy huszonéves fiatalokról szólt, akik egymás családja voltak. Mostanra mindannyiuknak saját családja van, szóval akkor mit is néznénk?

– magyarázta álláspontják Kudrow, de tavaly decemberben Aniston is hasonlóképp fogalmazott:

Fogalmam sincs, mit kezdenénk magukkal most. Úgy gondolom, egyfajta nosztalgikus hangulatot ébreszt a nézőkben az akkori kor. Azóta is hatással van az emberekre, még ha 12 évvel ezelőtt ért is véget... Volt valami az akkori időkben... amikor az emberek még nem tapadtak hozzá a telefonjukhoz, nem csekkolták percenként a Facebookot vagy az Instagramot. Összejöttünk egy szobában vagy a kávéházban és beszélgettünk... és ez az, ami nagyon hiányzik most.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek