Starity

Újabb részletek derültek ki az Igazából szerelem „folytatásáról”

2017. március 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 24-én sugározza a brit BBC 1 csatorna a 2003-as kultfilm tíz perces „folytatását”.

hirdetés

Fotó: Universal Pictures

Február közepén hozták nyilvánosságra, hogy egy jótékonysági akció keretein belül ismét megelevenedik kedvenc karácsonyi történtünk, és bepillanthatunk abba, hol tartanak főszereplői most, 14 évvel a film bemutatása után.

A „folytatás” ugyan csak néhány perces lesz, ám ennek ellenére az eredeti stáb legtöbb tagja igent mondott a felkérésre, így ismét megjelenik a képernyőn Juliet (Keira Knightley), Daniel (Liam Neeson), Jamie (Colin Firth), Aurélia (Lúcia Moniz), Joanna (Olivia Olson), Sam (Thomas Brodie-Sangster), Billy Mack (Bill Nighy), valamint láthatjuk még Natalie-t (Martine McCutcheon) és a miniszterelnököt (Hugh Grant) is – utóbbi kettő ráadásul a mai napig együtt él, immár házasokként, amiről Emma Freud a jótékonysági rendezvény szervezője számolt be a Twitteren.

Fotó: Twitter

A mi miniszterelnökünk még mindig házas. A felesége pedig továbbra is bájos

– írta Freud a fenti képhez, míg egy másikban így fogalmazott:

A miniszterelnök, a felesége és az író, aki soha nem sajátítja el, hogyan kell jól kinézni a kamera előtt.

Balról jobbra: Richard Curtis, Martine McCutcheon és Hugh Grant I  Fotó: Twitter

Velük ellentétben lesznek olyanok is, akik nem tűnnek fel a hamarosan képernyőre kerülő miniprodukcióban, mint például az Emma Thompson alakította Karen, aki filmbeli partnere, az azóta elhunyt Alan Rickman életre keltette Henry miatt nem kapott szerepet.

Richard [Curtis, a történet írója – a szerk.] üzent nekem: Drágám, nem írhatunk neked semmilyen szerepet Alan Rickman miatt, én pedig azt mondtam, hogy Nem, ez csak természetes, szomorú lenne nélküle szerepelni. Túlságosan szomorú lenne

– elevenítette fel egy korábbi interjúban a színésznő.

Emma és Alan jó barátságot ápoltak I Fotó: Universal Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek