Starity

Emma Thompson Alan Rickman halála miatt nem kapott szerepet az Igazából szerelem „folytatásában”

2017. február 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő hőn szeretett kollégája tavaly vesztette életét betegség miatt.

hirdetés

A hónap közepén derült fény arra, hogy egy jótékonysági akció keretein belül egy tíz perces „folytatás” készül arról, mi történt az elmúlt 14 évben az Igazából szerelem karaktereivel. A produkcióhoz az eredeti stábtagok többsége leszerződött, ám lesznek olyanok is, akiket sajnos nem láthatunk viszont. Az egyik ilyen a tavaly elhunyt Alan Rickman, aki Harryt alakította, de a feleségét, Karent életre keltő Emma Thompson sem tűnik fel a képkockákon.

Richard [Curtis, a történet írója] üzent nekem: Drágám, nem írhatunk neked semmilyen szerepet Alan Rickman miatt, én pedig azt mondtam, hogy Nem, ez csak természetes, szomorú lenne nélküle szerepelni. Túlságosan szomorú lenne

– elevenítette fel a történteket a színésznő, aki a Harry Potter-sorozatban is együtt szerepelt kollégájával: míg ő Sybill Trelawney-t, addig Alan Perselus Pitont formálta meg.

A két színész egyébként is nagyon közel állt egymáshoz, Emma egy másik interjúban elmondta, hogy még nagyon élénken él benne a veszteség emléke, hiszen Alannel régóta barátok voltak, de ennek ellenére nagyon örül, hogy a stáb többi tagja igent mondott a régi karakterek újbóli életre keltésére.

Jó barátságot ápoltak egymással I Fotó: Universal Studios

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek