Starity

Scarlett Johansson összejött Chris Evansszal?

2017. március 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scarlett és Chris már vagy tíz éve barátok, ám úgy tűnik, az utóbbi időben megváltoztak az érzéseik egymás iránt.

hirdetés

Scarlett Johansson január végén adta be a válókeresetet férje, Romain Dauriac ellen, de állítólag már a nyarat sem töltötték együtt. A színésznő azóta nyíltan vállalta abbéli véleményét, miszerint nem tartja természetes dolognak a monogámiát, ám arról hallgatott, hogy van-e különleges férfi az életében.

Chris Evans ezzel szemben múlt hónapban szakított Jenny Slate-tel, akivel közel egy évig randevúzott. A színész nemrég az Esquire magazinnak vallott arról, hogy nem elérhető bárki számára, ugyanis csak szakmabeli hölgyekkel hajlandó viszonyba keveredni. Ha hihetünk a pletykáknak, Chris már nem is várja a „jelentkezőket”, ugyanis a Star magazin úgy tudja, összejött Bosszúállók-beli kolléganőjével.

A fent említett lap egyik forrása tudni véli, hogy a két színész már az Oscar-gálán sem volt közömbös a másik iránt, ugyanis külön kérvényezték, hogy egymás mellé ültessék őket. Evans a rendezvény során folyamatosan összesúgott Johanssonnal és állítólag már a baráti körükben is azt suttogják, hogy kapcsolatuk túlmutat a barátságon. Hogy mi az igazság, azt valószínűleg csak ők tudják, mi mindenesetre szívesen látnánk őket együtt a filmvásznon innen és túl is.

Fotó: Walt Disney Studios Motion Pictures

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek