Starity

Chris Evans csak szakmabeli hölgyekkel hajlandó randevúzni

2017. március 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika kapitány életre keltője néhány hete szakított Jenny Slate-tel, így jelenleg szingli, ám nem mindenkinek van esélye nála.

hirdetés

A 35 éves filmsztár az Esquire magazinnak adott interjújában vallott arról, hogy kizárólag a filmszakmában dolgozó hölgyek élvezhetik a társaságát, ugyanis csak szakmabeliekkel hajlandó randevúzni, ennek pedig egészen egyszerű oka van: úgy találja ugyanis, hogy könnyebb megtalálni a közös hangot olyasvalakivel, aki számára nem idegen a különélés, hiszen színészként gyakran több időt tölt távol, mint az otthonában.

Elmondta továbbá, hogy 1999 igen fontos év volt számára, hiszen azon túl, hogy akkor veszítette el a szüzességét, a szülei is akkor jelentették be, hogy válni készülnek.

Ami engem illet, nagyon kötődök a családomhoz és nagyra értékelem az ilyen kötelékeket. Ha valami rosszra fordul egy baráthoz fűződő kapcsolatában, az ember könnyűszerrel azt mondhatja, hogy nem vagyunk haverok többé, de a családunk mindig a családunk marad.

Fotó: Esquire Magazine

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek