Starity

Fotó! Liam Payne és Cheryl közös babája megérkezett

2017. március 25. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl és Liam egészséges újszülöttet köszöntöttek a világra pár napja!

hirdetés

Megszületett Cheryl és Liam közös kisfia 2017. március 22-én, Londonban. A pár most erősítette meg a hírt Instagram felhasználójukon keresztül.

A közeli szeretteim tudják, hogy csak néha áll el a szavam... wow! Nagyon boldog vagyok, hogy üdvözölhetem a fiúnkat a Világon. Ez egy olyan pillanat, amit sosem fogok elfelejteni és a kedvenc emlékem jelenleg. Ámulatba ejt a csodálatos anyukája, aki végig csinálta ezt az egészet, és valóra váltotta minden álmomat. Még nem adtunk neki nevet, de már szíveket rabol el, beleértve az enyémet is. Áldottnak érzem magam! Boldog anyák napját!

– osztotta meg gondolatait Liam.

Csütörtökön, március 22-én, Liam és én szüleivé váltunk egy gyönyörű, egészséges kisfiúnak, aki 3,5 kg-mal jött Világra és olyan, mint egy álom. Annak ellenére, hogy még nincs neve, már szíveket rabol el. Nagyon szerelmesek vagyunk és boldogok a kis érkező végett. Boldog anyák napját világszerte! Ez a nap számomra már mást jelent életem végéig!

– írta Cheryl.

Gratulálunk a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek