Starity

Jennifer Lopez ismét stúdióba vonult

2017. március 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz lenne eldönteni, hogy a zenében vagy a színjátszásban jobb J.Lo, ám egy biztos: a 47 éves díva amellett, hogy a Shades of Blue új évadát forgatja, a stúdióba is visszatért.

hirdetés

Jennifer Lopez igazi sokoldalú tehetség, aki igyekszik mindenből kihozni a maximumot és közben 100%-osan teljesíteni. Zenei és színésznői karrierje építése mellett két kilencéves gyermeket nevel, emellett nemrég ismét randevúzni kezdett – választása ezúttal a tőle hat évvel fiatalabb sportolóra, Alex Rodriguezre esett. 

A színész-énekesnő tegnap a stúdióból jenetkezett be az Instagramon, így megtudhattuk, hogy új lemezén dolgozik. A korong megírásához lesz is témája, hiszen nemrég még Drake-kel randevúzott, a kérészéletű románc végetérte után pedig Alex-szel lépett tovább. Hogy a mostani kapcsolat merre tart, azt valószínűleg csak ők tudnák megmondani, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy remekül érzik magukat együtt, amit az egymást érő randvúk is igazolnak.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek