Starity

10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál – III. rész

2017. május 03. 13:01   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk harmadik részében is tíz aktuális k-pop dalt hoztunk el nektek, nehogy lemaradjatok róluk. Kár lenne őket kihagyni!

hirdetés

1. Triple H - 365 Fresh

A ritka vegyes duóként elhíresült Troublemaker nagy változáson ment keresztül, nem csak nevet változtatott. A Beast/Highlight távozása után az ügynökség bejelentette, hogy az együttes ott maradt tagja, Hyunseung kilép a Troublemakerből is, amit eddig ex-4MINUTE HyunA-val vitt. Helyére két Pentagon tag, Hui és E'Dawn került, de egy csapásra sikerült meggyőzni a kételkedőket!

2. Junhyung - Wonder If

Az előbb említett Beast/Highlight másik tagja viszont nem tétlenkedik. Bár alig másfél hónapja debütáltak az új ügynökségnél, most egy szólódalt is kiadott. Sőt, már egy következőnek is megjelent a teasere!

3. Sechskies - Sad Song, Be Well

A újraegyesült együttes immár a YG Entertainment-nél ünnepli 20. születésnapját, a rajongók örömére egy két dalos visszatéréssel. Bár nem most volt, hogy felénekelték első dalukat, nem is látszik, hány év áll már a hátuk mögött, hacsak nem tehetségükben, és magabiztos fellépésükben.

 

4. BoA - Spring Rain

Úgy látszik, ez a nagy öregek bizonyításának korszaka! Bár BoA jelenleg a Produce 101 második évadának műsorvezetője, még egy station dal is belefért az idejébe, ahol egyértelművé tette: nem véletlenül zsűrizik a tehetségkutatóban.

5. Henry - Real Love

A kreatív kínai-kanadai, de kpop-ban tevékenykedő énekes most egy saját maga által írt dallal rukkolt elő. Igazán tehetséges! 

6. Jonghyun - Lonely

Az SM Entertainment-et senki nem vádolhatja tétlenkedéssel. BoA és Henry mellett Jonghyun is comebackelt. A SHINee háza táján egyébként is aktív mindenki: végre Onew is megjelentet majd egy station dalt.

7. Varsity - Hole in One

Ez mindössze a második visszatérése a januári rookie bandának, ám ezt észre sem lehet venni. Szorgalommal és lelkesedéssel dolgoznak, mint az igazi profik!

8. Cross Gene - One Take

Az erős Black or White comeback után az együttes úgy döntött, hogy boldoggá teszi a rajongóit, és újabb dallal örvendezteti meg őket. El is érték a kívánt hatást a hangulatos számmal, és a természetes színvilágú, otthonos klippel.

9. Snuper - Back:Hug

Ismét egy fiatalabb banda dala következik, habár ők 2015. végén debütáltak, azóta viszont sajnos nem váltak nagyon népszerűvé. Ezt a számot hallgatva egyszerűen nem értjük, miért, bár ami késik, nem múlik!

10. Bursters - Dreamer

És végül, de nem utolsósorban egy kicsit más stílus következik. A kpop mellett ritkán marad figyelem az erősebb, rockosabb bandákra, de ez keveseket tántorít el, mint ahogy a Bursters tagjait sem. Április közepén újra kiadtak egy dalt, és fél hónapra rá egy újabbat, amivel a k-rock közösség végleg a szívükbe fogadta őket.

Előző részek: 

– 10 Kpop visszatérés, amiről lemaradhattál I. rész

– 10 Kpop visszatérés, amiről lemaradhattál II. rész

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek