Starity

Harry Styles leállította mexikói koncertjét a manchesteri tragédia miatt

2017. május 24. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes tegnap egy jótékonysági koncertet adott Mexikóban, azonban a manchesteri történtek után jóval rövidebb lett a tervezettnél.

hirdetés

Harry Styles meglepetés koncertet adott Mexikóban, amit már napok óta beharangoztak. A jegyek korlátozott számban voltak elérhetőek, így a rajongók percek alatt elkapkodták az összeset. A manchesteri tragédia azonban mindenki napját beárnyékolta, az előadókra pedig nagyon felelősség terhelődött, mint valaha.

Styles annak ellenére, hogy megjelent a koncerten, lerövidítette azt, és rövid beszédet is tartott:

Jó néhány kedvenc show-m Mexikóban volt. Szerettem volna ünnepelni veletek. A ma este azonban nem érződik ünneplésnek. Tragédiatörtént az otthomban... Manchesterben. Lyuk keletkezett a szívembe. Az első koncert, amire elmentem, az ottani Arénában volt. Életem legjobb élményei Manchesterhez köthetőek. Minden egyes nap egy döntéssel ébredünk, hogy mit akarunk adni a világnak. Arra kérlek benneteket, hogy minden egyes nap a szeretet válasszátok

– kezdte.

Ígérem, hogy vissza fogunk térni hamarosan Mexikóba. Visszatérek, hogy egy teljes koncertet adjak nektek. Azonban ma este, ha nektek is megfelel, egy kisebb, akusztikus szettel készültem. Remélem megértitek, és remélem, csatlakoztok hozzám egy perc csöndre az áldozatokért és családjaikért. Köszönöm, hogy megértitek.

Styles a következő dalokat adta így elő: Two Ghosts, Ever Since New York, Sweet Creature, From the Dining Table és Sign of the Times. Utóbbit az érintetteknek ajánlotta.

Nemcsak Styles szánta fellépését az áldozatoknak, hanem Miley Cyrus is többek között. Az énekesnő az NBC The Voice műsorában lépett fel, ami előtt megemlítette a borzalmas tragédiát is:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek