Starity

Nem számít, mit mondanak az emberek, Ariel Winter csak azért is jól érzi magát fürdőruhában

2017. június 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő korábban önértékelési problémákkal küzdött, mostanra azonban megtanulta elfogadni magát olyannak, amilyen.

hirdetés

A jó idő beköszöntével egyre sűrűbben kerülnek le a ruhák a sztárokról, és persze Ariel Winter is szívesen megmártózik a strandon, amikor csak teheti. A színésznő a közemúltban több bikinis fotót is megosztott magáról, melyek miatt többen is élesen bírálták.

Ariel a Refinery29-nak adott interjújában megnyílt, és őszintén vallott arról, hogy bár nem elégedett önmagával teljes mértékben, de elfogadta és szereti a testét bárki bármit is mondjon róla.

Nagyon sokszor zaklattak online, így nagyon sokáig igyekeztem változtatni önmagamon, de az emberek továbbra is utálatosak voltak velem, bármit is csináltam. Eldöntöttem, hogy ahelyett, hogy eleget tennék nekik, inkább saját magamnak teszek eleget. Tekintet nélkül arra, hogy mit csinálok, ezek az emberek így is, úgy is gonoszak lesznek velem, ezért arra jutottam, hogy megpróbálok boldog lenni azzal, aki vagyok

– magyarázta Winter, aki két évvel ezelőtt egy mellkisebbítő műtétnek is alávetette magát, hogy ne érezze olyan kényelmetlenül magát a bőrében.

Az emberek túl sokat stresszelnek azon, hogy hogy néznek ki fürdőruhában, olyannyira, hogy végül elfelejtenek lemenni a strandra... ez az egész célt kudarcra ítéli. A strandnak egy biztonságos helynek kellene lennie

– mondta, és hozzátette, hogy sokakhoz hasonlóan ő sem elégedett önmagával.

Nehéz mindig pozitívnak lenni a testemet illetően. Őszintén megnyílok a hibáimmal kapcsolatban, ami miatt sokan azt hiszik, 100%-osan megbarátkoztam magammal és pozitív vagyok, de ez nem igaz. Én is szoktam kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, de olyankor emlékeztetem magam, hogy nekem ez a test adatott. Ez vagyok én... Megtanultam nem túl sokat agyalni ezen. Igenis jól érzem magam fürdőruhában a sérüléseimmel és mindennel együtt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek