Starity

Mi a ... ? Bella Thorne újra Scott Disickkel találkozgat

2017. június 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha Cannes unalmas is volt Bella szerint, Scott biztosan nem az, hiszen a színésznő újra a reality-sztárral lóg.

hirdetés

Egy hónappal ezelőtt attól volt hangos a világsajtó, hogy a 19 éves Bella Thorne a tőle 15 évvel idősebb Scott Disickkel enyeleg Cannes-ban, majd miuán megtudta, hogy a férfi más hölgyeknek is csapta a szelet ott-tartózkodásuk alatt, repülőre szállt és hazautazott. Később úgy fogalmazott a Twitteren a kiruccanásról, hogy unalmas volt, egy interjúban pedig bevallotta, hogy túl soknak tartja a Scott által folytatott életmódot.

Az azóta eltelt hetekben „felmelegítette a káposztát” exével, Gregg Sulkinnal, aki boldogan fogadta őt vissza, legutóbb azonban már ismét Scott-tal csípték lencsevégre. A pár csütörtökön a Los Angeles-i 1OAK-ban tűnt fel együtt, ahol Lana Del Rey 32. születésnapját ünnepelték olyan híres barátok gyűrűjáben, mint Nelly, Robin Thicke és French Montana – többek között. A fotósok az étteremből távozóban örökítették meg őket, amint kéz a kézben tartanak valamerre.

A fentiek tekintetében adja magát a kérdés, hogy akkor végül is milyen a köztük lévő kapcsolat? Baráti? Netán romantikus? És mit szól mindehhez Gregg vagy ő már megint „lapátra lett téve”?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek