Starity

Véget ér a The Originals

2017. július 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat alkotói hivatalosan is bejelentették, hogy a jövőre sugárzásra kerülő ötödik évaddal pont kerül a történet végére.

hirdetés

Az ősi vámpírok 2013-ban váltak ki a Vámpírnaplókból, hogy megkezdjék működésüket és elhozzák a sötétség korát New Orleansba. Nehéz lenne összeszedni, mennyi minden történt velük azóta, ám egyvalami biztos: rövidesen utazásuk végére érnek. Julie Plec executive producer a Twitteren jelentette be, hogy az ötödik évad az utolsó is lesz egyben.

Fotó: The CW

A Comic-Conra készülődve realizálódott bennem, hogy eltelt egy év azóta, hogy bejelentettük a Vámpírnaplók végetértét. Olyan érzés, mintha ez az évforduló passzolna ahhoz, hogy egy második istenhozzádot mondjunk. Ezennel meghívlak titeket, hogy segítsetek elbúcsúzni a sorozattól, melynek ötödik és egyben utolsó évadának forgatása hétfőn veszi kezdetét

– írta közleményében Julie.

Egy műsor végetérte mindig keserédes, de számomra valóságos áldás volt, hogy részt vehettem az elkészítésében. (...) Kérlek, gyertek el a Comic-Conra, és vágjunk neki együtt az utolsó szezonnak. Ünnepeljetek, sírjatok velünk, és nézzétek az utolsó évadot, amikor tavasszal képernyőre kerül... és tudjátok, a széria egy halhatatlan családról szól, akik hisznek a Mindig és mindörökké-ben, így igazán soha nem ér véget a történetük.

Fotó: The CW

Jó hír, hogy az új évadban lesz egy jelentős időugrás, minek utána a 17 éves Danielle Rose Russell veszi át Hope szerepét, valamint a Vámpírnaplókban Caroline-t alakító Candice Accola is feltűnik a premierepizódban, és ha reményeink beigazolódnak, akkor marad az évad végéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek