Starity

Megérkezett az Exit Eden bemutatkozó albuma

2017. augusztus 05. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Somerville új csapata a mai napon jelentette meg debütáló lemezét, ami máris meghallgatható.

hirdetés
Megérkezett az Exit Eden bemutatkozó albuma
Fotó: Facebook / Exit Eden

Az Avantasiában is tevékenykedő Amanda Somerville csupán néhány hónapja jelentette be, hogy Exit Eden néven új zenekart alapított, mely csapat négy metálénekesnőt sorakoztat fel Amanda, Clémentine Delauney, Marina La Torraca és Anna Brunner személyében. A formáció egy különleges szigetet képez a metálszintéren, ugyanis a hölgyek popslágereket adnak elő metálkötösbe bújtatva.

A múlt hónapban már megismerhettünk két feldolgozással az Unfaithful, valamint az Impossible című számok képében. Az énekesnők meglepetés gyanánt a minap ismét megosztottak egy dalt a közönséggel, a választás pedig a Backstreet Boys Incomplete című nótájára esett, ami ismét egy kisfilm keretin belül került fel a legnagyobb videomegosztóra.

A hölgyek Rhapsodies In Black nevzetű korongja a tegnapi napon került az üzletek polcaira, ebből adódóan pedig megtudhattuk, hogy két szám erejéig az Epica frontasszonya, Simone Simonst is hallhatjuk énekelni. A holland dalospacsirta a Frozen (Madonna), valamint a Skyfall (Adele) című nótákhoz kölcsönözte a hangját, továbbá a Total Eclipse of The Heartban Rick Altzi szólal meg a négy vokalista mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek