Starity

Carlos Bernard csatlakozott a Supergirl stábjához

2017. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben tér vissza a Supergirl a harmadik évadával, melyben egy új szereplővel is megismerkedhetünk. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz a sorozat második évadával kapcsolatban!

hirdetés

Az Entertainment Weekly hozta le a hírt, miszerint Carlos Bernard csatlakozott a Supergirl stábjához, és Maggie (Floriana Lima) rendőr édesapját alakítja majd, aki annak idején azért dobta ki otthonról a lányát, mert megtudta róla, hogy a saját neméhez vonzódik.

Az új karakter felbukkanásának híre azért is izgalmas, mivel a sorozat májusban véget ért évadában Alex (Chyler Leigh) megkérte Maggie kezét, utóbbi azonban a folytatásban már nem állandó, hanem rendszeresen felbukkanó szereplő lesz a státuszát tekintve, így kérdéses, hogyan alakul a sorsa.

Ha egy karaktert megszeretnek az emberek, és nem látják olyan sokszor, mint szeretnék, az lehangoló lehet. Ami engem illet, azt kell mondjam, igyekszünk olyan gyakran alkalmazni őt, amennyire csak lehet

– nyilatkozta a sorozat executive producere Floriana jövőbeli foglalkoztatása kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek