Starity

Öt sorozat, amit mindenképp nézned kell! – II. rész

2017. szeptember 01. 23:11   |   Szerző: Narrybitch

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeválogattunk öt – talán kevésbé ismert – sorozatot, ami esetleg érdekes lehetne számodra, és kedvet kapnál a tévé, vagy számítógép elé csüccsenni megnézni jó pár részt. Reméljük sikerül közte kedvedre valót találni!

hirdetés

1. My mad fat diary

A 2013-ban kezdődő sorozat főszereplője egy 16 éves önbizalom hiányos, súlyproblémákkal küzdő lány. Öngyilkosságot kísérelt meg, emiatt pszichiátrián kezelték egy ideig, majd azzal próbálkozik, életét, hogy tudná egyenesbe hozni. Beilleszkedése az iskolában nehezen indul, majd barátokra talál. Jelenleg a harmadik évadot vetítik, eddig összesen 16 részt láthattunk.

2. 2 Broke Girls – Az élet csajos oldala

A sorozat egy New York-i kajáldában kezdődik, ahol a pincérnő, Max Black ázsiai főnöke nem talál mellé kisegítőtársat. Jelentkezik egy szőke, magassarkúban megjelenő lány, olyan életrajzzal, amiben azt mondja a legnagyobb éttermekben dolgozott már. Max kideríti, hogy ennek még a fele sem igaz, majd kiderül az újonnan szerzett munkatársáról, hogy az ex-milliárdos Martin Channing lánya. A sorozat a hatodik évadával lezárult.

3. The handmaid's tale – A szolgálólány meséje

A sorozatot idén április 27-én kezdte vetíteni az HBO, ám előtte könyv és film is készült belőle. A történet a jövőben játszódik, az USA egy disztópikus államában, ahol diktatúra uralkodik. A nők többsége már nem termékeny, átnevelő táborokba kell vonulniuk, eközben viszont a népesség rohamosan csökken. Jelenleg vetítették tizedik részét, szinkronizálva eddig nyolc érhető el.

4. The white princess – A fehér hercegnő

2017-ben az HBO-n sokak örömére megkezdődött a Fehér Királynő folytatása. A Trónok Harca kedvelőinek míg nem jött a hetedik évad igazi megváltást jelentett. Szintén a rózsák háborúja idején játszódik, ezzel szemléltetve az angol történelemnek a viharos időszakát. Yorki Erszébet és VII. Henrik házassága veszélyezteti a királyságot, ami talán újra szétszakadhat a köztük lévő politikai ellentétek miatt. 

5. The young pope – Az ifjú pápa

A szintén HBO által vetített sorozat főszerepében, a sokak által kedvelt Jude Law látható. A helyszín a Vatikán, a szereplők pedig az egyház tagjai. Megválasztják a fiatal és sármos Lennyt, ám lehet ez mégsem volt olyan jó ötlet.

Az alábbi linken elolvashatod az első részt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat HBO Netflix
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek