Starity

Sorra mondja le fellépéseit a Xandria

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban dobta piacra legújabb nagylemezét a német származású csapat, most pedig úgy tűnik komoly gond akadt a házuk táján.

hirdetés
Sorra mondja le fellépéseit a Xandria
Fotó: Facebook / Xandria

Az év elején jelent meg a formáció legújabb nagylemeze immáron Dianne van Giersbergennel az élen, ami Theater Of Dimensions elnevezést kapta. A csapat hamar útnak is eredt a lemez népszerűsítésének céljából, azonban közel egy hónapja szinte egyetlen fellépést sem vállaltak. Korábban egy, a Facebookon közzé tett posztban közölték a nagyérdeművel, miszerint énekesnőjük beteg.

A nyári időszak szinte zsúfoltan teli van jobbnál-jobb metálos fesztiválokkal, melyekre természetesen a Xandria is hivatalos volt, és mint az kiderült, a rajongók hiába várták a csapatot, ők sajnos nem tudtak színpadra lépni. A németek egyébként felléptek az idei Rockmaraton fesztiválon is, ám azóta sorra mondják le fellépéseiket.

A tűkön ülő rajongók már úgy gondolták fellélegezhetnek, ezért abban bíztak, hogy kedvenc együttesük hamarosan újra rivaldafényben tündököl majd – mivel közösségi oldalaikon számos új helyszínt megosztottak, ahová hivatalosak –, ám mind hiába. Alig néhány órája a máltai közönség is szembesült a szomorú hírrel: a srácok nem tudnak fellépni a hétvégi fesztiválon.

Ó Málta! Annyira szerettük volna, hogy megtörténjen, de most szembe kellett néznünk  a valósággal: a balszerencse sokkal hosszabb ideig tart, mint azt gondoltuk volna, ezért meg kell osztanunk veletek a rossz hírt: a hétvégén nem tudunk részt venni a máltai VOTS fesztiválon. Nagyon sajnáljuk! Dolgozunk rajta, hogy mihamarabb visszatérhessünk, de a hétvégét sajnos nem tudjuk vállalni. A megértéseteket kérjük annak érdekében, hogy amint tudjuk, bepótolhassuk az elmaradt koncertet! Élvezze mindenki ezt a csodálatos fesztivált, reméljük hamarosan újra találkozunk!

– áll a közleményben.

Arról egyelőre még nincs rendelkezésre álló információ, hogy Dianne milyen betegségtől szenved, vagy hogy komoly-e a baj, viszont a rajongók már nagyon kétségbe estek, hiszen szinte semmiféle információt nem közöltek az énekesnő állapotát illetően, így csak  reménykedhetünk abban, hogy a holland dalospacsirta mihamarabb felépül, és minden a megszokott kerékvágásban folytatódik.

Még nem tudni mi baja lehet az énekesnőnek, de már felettébb gyanússá vált az egy hónapos szünet/visszavonulás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek