Starity

Nagy összeget adományozott Taylor Swift

2017. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő is csatlakozott azon hírességek közé, akik egy nagyobb összeget adományoztak, hogy segíthessék a Harvey hurrikán áldozatait.

hirdetés
Nagy összeget adományozott Taylor Swift
Fotó: Cosmopolitan

Legalább 44 ember vesztette életét a vihar következtében, ami árvizet okozott és több tízezer épületet tett lakhatatlanná, ezért rengeteg embernek kellett menedékhelyekbe vonulnia, többnyire Houston környékén.

Taylor Swift nagylelkűen adományozott a Houston Food Banknak az édesanyja tiszteletére, aki a Houston Egyetemen végzett. Köszönjük Taylor és köszönjük Mindenkinek, aki adományával segítette a közösség újjáépítését. #houstonstrong

– írta Facebook oldalán az alapítvány.

Taylor Swift-en kívül Sandra Bullock, Leonardo DiCaprio, Kim Kardashian és családja valamint Miley Cyrus is adományozott a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítésére. Ezen felül szombat reggel óta több mint 16 millió dollár gyűlt össze a túlélők javára.

Swift egyébként nem kommentálta az adományozását. Az elmúlt hónapokban az énekes nem volt reflektorfényben, azonban a múlt héten visszatért és megjelent legújabb újdonsága, a  Look What You Made Me Do, illetve három éven belül az első albuma, a Reputation novemberre várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek