Starity

Kiszivárgott Tarja új albuma?

2017. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn énekesnő idén jelentkezik új albummal, melyről apránként lerántja a leplet, ám úgy tűnik a meglepetéssel megelőzték.

hirdetés
Kiszivárgott Tarja új albuma?
Fotó: Tim Tronckoe

Az év kezdete óta több ízben is hírt adtunk arról, hogy a tavaly megjelent nagylemezeit követően a finn szépség ismételten stúdióba vonult, hogy rögzítse az új korongjára szánt tételeket. Rövid időn belül nyilvánosságra hozta, hogy a kiadvány még idén a boltok polcaira fog kerülni, egy júliusi posztjában pedig arról is hírt kaptunk, hogy a lemez 100%-osan elkészült.

A Nightwish alapítótagja a napokban jelentette be, hogy újabb különlegességgel készül, melyről pontosabb információt csupán december 23-án kapunk, ugyanis Finnország hangja aznap fedi fel, hogy mivel is készül. Később újfent felcsigázta tűkön ülő rajongóit, ugyanis egy, az Instagramon közzétett kép kíséretében árulta el, hogy megkezdte legújabb kisfilmjének forgatását, ami természetesen egy vadonatúj dalhoz készül majd.

A vokalista az utóbbi napokban mintegy puzzle-szerűen kezdi felfedni új lemeze borítóját, ám úgy tűnik egyesek nem hagyják, hogy ő maga árulja el a jó hírt a fanatikusoknak, ugyanis a jelek szerint egy oldal kiszivárogtatta a teljes lemezt, ami vélhetően – a számlistáját és a borítóját tekintve – szintén egy karácsonyi lemez lesz. Sőt, ha mindez nem volna elég, az is fel van tüntetve, hogy a feltehetően From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezésű korong november 17-én hódítja majd meg a nagyvilágot. Az ex-Nightwish-énekesnő egyelőre nem reagált a történtekre.

Íme az állítólagos dallista:

  1. O Come, O Come, Emmanuel
  2. Together
  3. We Three Kings
  4. Deck the Halls
  5. Pie Jesu
  6. Amazing Grace
  7. O Tannenbaum
  8. Have Yourself a Merry Little Christmas
  9. God Rest Ye Merry Gentlemen
  10. Feliz Navidad
  11. What Child Is This
  12. We Wish You a Merry Christmas
A kiadvány lehetséges borítója, ami részben hasonlít a Tarja által megosztott képek töredékére

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek