Starity

Megtörte a csendet Hugh Hefner özvegye, Crystal Harris

2017. október 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben mindenki azt találgatta, mennyit hagyott rá a playboy, Crystal csendes magányában gyászolt.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt hunyt el Hugh Hefner, a Playboy alapítóatyja, aki négy gyermeket és fiatal feleségét, Crystal Harrist hagyta maga után. A 31 éves özveggyel kapcsolatban eddig mindenkit az érdekelt, mennyit is örököl a multimillárdos vagyonból, most pedig hogy ez kiderült, és mindenki kiörömködhette magát, ő maga is megszólalt.

Eddig nem tudtam összeszedni magam, hogy visszaírjak az embereknek és köszönetet mondjak nekik, amiért kifejezték felém részvétüket. Összetört a szívem. Még most is alig tudom elhinni, hogy mindez megtörtént

– üzente a People-ön keresztül a szőkeség.

Szombaton nyugalomra helyeztük Hefet. Most ott van, ahol mindig is szerette volna az örökkévalóságot tölteni. Ő egy amerikai hős volt. Egy úttörő. Egy kedves és alázatos lélek, aki megnyitotta az életét és az otthonát a világ felé. Éreztem, mennyire szeretett engem. Én is ugyanígy éreztem iránta. Olyan hálás vagyok. Életet adott nekem, irányt mutatott és kedvességre tanított. Mindörökké hálás leszek azért, hogy az oldalán lehettem, foghattam a kezét és elmondhattam neki, mennyire szeretem. Megváltoztatta és megmentette az életemet. Minden nap szeretve éreztem magam mellette. Jelzőfény volt a világnak, egy semmi mással össze nem téveszthető erő. Nem volt és nem lesz még egy Hugh M. Hefner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek