Starity

Kislemezéről mesélt Tarja

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nightwish alapítótagja nemrégiben rántotta le a leplet hamarosan érkező nagylemezéről.

hirdetés

Hosszas izgalmak után, a finn énekesnő a közelmúltban árulta el, hogy a tavaly megjelent korongjai után november 17-én kerül majd hivatalosan is a boltok polcaira legújabb, sötét érzelmektől fűtött karácsonyi albuma, ami a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta. A lemezről egyébként már teljes egészében lehullott a lepel, sőt mitöbb, hetekkel korábban egy oldal kiszivárogtatta azt.

Tarja ettől függetlenül boldogan oszt meg újdonságot rajongóival, legutóbb elárulta, hogy október 6-án azaz a mai napon jelenik meg első kislemeze, a választás pedig a kiadvány nyitódalára, az O Come, O Come, Emmanuel-re esett. A finn szépség most hivatalos Facebook-oldalán árulta el, hogy miért is választotta ezt a dalt:

Mindaddig nem ismertem a dalt, amíg nem hallottam Enya verzióját. Azonnal szerelmes lettem nótába. Úgy érzem, hogy a dalnak gyönyörű melódiája van, és remélem, tetszenek majd nektek azok az érzelmek, amiket megpróbáltam megragadni és . Ez a dal az egyik kedvencem az új albumról. A felvétel közben teljes nyugalom töltött el. Ez az oka annak, hogy úgy döntöttem, ez lesz az első kislemezem, ami más szempontból mutatja meg a karácsonyt. Alig várom a karácsonyi koncerteket, hogy élőben is előadhassam a dalokat.

– magyarázta Tarja.

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek