Starity

Lerántotta a leplet új lemezéről Tarja

2017. szeptember 28. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn énekesnő idén jelentkezik új albummal, amelyről teljes egészében lerántotta a leplet.

hirdetés

Az év eleje óta már több ízben is bszámoltunk arról, hogy a Nightwish alapítótagja gőzerőkkel dolgozik legújabb stúdiólemezén. Az énekesnő rövid időn belül nyilvánosságra hozta, hogy a kiadvány még idén a boltok polcaira fog kerülni, egy júliusi posztjában pedig arról is hírt kaptunk, hogy a lemez 100%-osan elkészült. Tarja a közelmúltban elárulta, hogy már elkezdte forgatni legújabb kisfilmjét is, valamint nyilvánosságra hozta, hogy december 23-án újabb különlegessége jelenik meg, ám hogy miről is van szó pontosan, az egyelőre titok.

A vokalista az utóbbi időben mintegy puzzle-szerűen kezdte felfedni új lemeze borítóját, a kirakós pedig a napokban vált teljessé. Ezt megelőzően azonban egy oldal csúnyán elbánt az énekesnővel ugyanis kiszivárogtatták a készülő lemezt. Az ex-Nightwish-énekesnő azonban nem csüggedt – tartva magát a tervéhez –, szép lassan továbbra is új információkat tett közzé a koronggal kapcsolatban közösségi oldalain, hogy ő maga közölje a fanatikusokkal a karácsonyi lemezéről szóló részleteket. Turunen újdonsága a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta, és november 17-én kerül a boltokba.

Íme a dallista:

  1. O Come, O Come, Emmanuel
  2. Together
  3. We Three Kings
  4. Deck the Halls
  5. Pie Jesu
  6. Amazing Grace
  7. O Tannenbaum
  8. Have Yourself a Merry Little Christmas
  9. God Rest Ye Merry Gentlemen
  10. Feliz Navidad
  11. What Child Is This
  12. We Wish You a Merry Christmas
A kiadvány egyik borítója
A kiadvány borítója, ami korábban már kiszivárgott
A kiadvány harmadik borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek