Starity

Shay Mitchell már most rajongója a PLL-spinoffnak

2017. október 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2019-ben kerül sugárzásra a The Perfectionists, ami a Pretty Little Liarshöz hasonlóan Sara Shepard regényének adaptációja nyomán jut el a rajongókhoz.

hirdetés

Fotó: Freeform

Hónapok óta köztudott, hogy The Perfectionists címmel újabb tini drámasorozat készül, a közelmúltban pedig arra is fény derült, hogy a Pretty Little Liarsben megismert Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) és Mona Vanderwaal (Janel Parrish) is feltűnik majd benne. Sara Shepard bár e két karaktert nem írta bele a történetbe, elmondása szerint a forgatókönyv olvasása során döbbent rá arra, milyen jól beleillenek abba, mellettük pedig nagy valószínűséggel Emily Fields (Shay Mitchell) megjelenésére is számíthatunk.

Nem gondolom, hogy problémát okozna szerepeltetni őt. Véleményem szerint a rajongók megérdemelénék, hogy lássák őt, és ez az, ami számunkra is fontos

– nyilatkozta Shay karaktere kapcsán Sasha. Az ügyben az érintett is megszólalt, és bár saját bevallása szerint nagyon szeretne benne lenni a sorozatban, nem biztos, hogy kivitelezhető lesz a dolog zsúfolt időbeosztása miatt.

Kicsit nehézkes a dolog a menetrendünk miatt, de végül is nem számít, hogy szereplek-e a sorozatban vagy nem, az 100%, hogy támogatni fogom a show-t és magam is a rajongója leszek. Mi, a lányokkal mind nagyon elfoglaltak vagyunk, így nehéz ilyesminek a kivitelezése.

Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek