Starity

Undorító és felháborító! Erre kérte Rebel Wilsont az egyik kollégája

2017. november 12. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tökéletes hang sztárja a Twitteren hozta nyilvánosságra a nem mindennapi történetet.

hirdetés

Az utóbbi hetekben megszaporodtak a férfi sztárok elleni szexuális vádak, és mint kiderült, Rebel Wilsonnal is történt egy igen csúnya eset. Egyik férfi kollégája bizarr dologra kérte őt...

Egy férfi sztár, aki jóval magasabb pozícióban van nálam, egy szobába invitált és arra kért, hogy dugjam az ujjam a fenekébe, miközben a haverjai megpróbálták filmre venni a dolgot a telefonjaikkal és nagyokat röhögtek közben. Közöltem a fickóval, hogy nem vagyok hajlandó ilyesmit csinálni és faképnél hagytam. Ezt követően felhívtam az ügynökömet és az ügyvédemet, majd panaszt tettem. Később megfenyegetett ennek a fickónak az egyik képviselője, hogy legyek hozzá kedves és támogassam őt. Nemet mondtam. Az egész ügy undorító!

– elevenítette fel a történteket a színésznő, aki azóta elvégzett egy önvédelmi tanfolyamot is annak érdekében, hogy ha szorult helyzetbe kerülne, meg tudja védeni magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek