Starity

Klippremier: Tarja – O Tannenbaum

2017. november 19. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg a finn szépség karácsonyi nagylemeze, melynek tiszteletére újabb kisfilmet mutatott be a célközönségnek.

hirdetés

A mai napon került a lemezboltok polcaira a finn énekesnő vadonatúj nagylemeze, - ami valójában egy karácsonyi korong - , és ami a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta. A lemez felvezetőjeként korábban már megismerkedhettünk az O Come, O Come, Emmanuel című számmal, mely nótához kisfilm is készült, továbbá ez volt az énekesnő első kislemeze is egyben.

Nem sokkal később, újabb kislemez látott napvilágot az O Tannenbaum című szám képében, mely felvétel különlegessége mindösszesen annyi, hogy Tarja németül énekelte fel a dalt, és nem mellesleg számos emléket idézett fel benne, amikor fiatalkorában Németországban időzött. Mint azt már említettük, karácsonyi lemeze a mai napon indult hódító útjára, ennek fényében pedig néhány perce az earMUSIC gondozásában megérkezett a már fent is említett dalhoz készült kisfilm, ami szinte azonnal elnyerte a nagyérdemű tetszését.

További érdekesség az album kapcsán, hogy a Nightwish alapítótagja, azonos néven [Spirits and Ghosts (Novel for a dark Christmas)] egy negyven oldalas novellát is a boltok polcaira küldött, ami a kiadványhoz hasonlóan ma lett hivatalosan is beszerezhető. Íme a videoklip!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek