Starity

Ledobott jó pár kilót! Bombasztikusan fest Sasha Pieterse

2017. november 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon nehéz időszakon ment keresztül a színésznő, viszont a rengeteg kemény munka meghozta a gyümölcsét. Csodásan néz ki a november 15-én napvilágot látott képeken.

hirdetés

A legnagyobb szívás az egészben, amikor úgy érzed, többé már nem szereted önmagadat. Az emberek rettenetesek voltak. Olyanokkal bombáztak, hogy biztos terhes vagyok, meg hogy ne egyek több fánkot, már így hatalmas, ronda, kövér vagyok. Amikor az első pár kiló feljött rám, a doktorom rámhagyta. Úgy volt vele, hogy ez tök normális, serdülök, növök, van ilyen. De mikor már egyre jobban híztam, kiakadtam, hogy ez igen is nem normális. PCOS-t diagnosztizáltak nálam, de Dancing with the Starsnak köszönhetően máris sikerült leadnom 5-7 kilót és végre újra szeretem önmagamat.

– nyilatkozta még szeptemberben Sasha a Good Morning Amerikában.

Most viszont újra remek alakja van és láthatóan egyre jobban érzi magát. Több interjúban is megemlítette, hogy nagyon hálás az igaz rajongóknak, akik mindig támogatták és sose támadták. A legtöbbet viszont a barátainak, családjának és persze a vőlegényének, Hudsonnek köszönheti. Illetve természetesen a táncpartnerének, Glebnek, akinek volt szíve kínozni Sashát és bízott benne. Így nyilatkozott róla a harmadik DWTS adás után:

Sasha rengeteget változik hétről hétre. Tényleg, leadott hét kilót az első találkozásunk óta. Minden nap 30-45 percig kemény feladatokat csinálunk szó szerint gyúrunk, futunk körbe-körbe, fekvőtámaszozunk és ehhez hasonlók. És még nincs vége, ha ő is akarja én leadatok még vele nyolc kilót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek