Starity

Gigit és Katy Perryt is kitiltották Kínából! Bejelentették a Victoria's Secret show idei fellépőit

2017. november 19. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angyalok, már amelyik vízumot kaphatott, megérkeztek Sanghajba: 20-án felvonulnak a Victoria's Secret idei show-ján.

hirdetés

Gigi Hadid vízumkérelmét elutasították Kínában, miután az ázsiai embereket gúnyolta ki egy Snapchat-videóban. Erről a hírről még mi is beszámoltunk, ám csak most, a napokban lett hivatalos.

Nincs egyedül: idén Katy Perry lett volna az egyik megerősített fellépő (Taylor Swift helyett), ám az énekesnő belépését megtagadta a kínai nagykövetség, ráadásul egy kosztüm miatt.

2015-ben, Tajvanban viselt egy virágos ruhát, amit a kormány annyira megdöbbentőnek talált, hogy az utolsó pillanatban visszamondták a kérelmét. A napraforgó az ország egyik jelképe, így mivel Kína és Tajvan évek óta ellenséges viszonyban van, a követségen úgy érezték, Perry ezzel támogatását fejezte ki.

A Victoria's Secret szervezője megértő volt:

A kínai követség több, mint 700 vízumot fogadott el és mindenben támogatásukat fejezték ki. Csak hálával tartozhatunk irányukba

– mondta.

A fellépők száma így végül lecsökkent: a hivatalos bejelentés alapján Harry Styles, Miguel, Jane Zhang és Leslie Odom Jr. lesz.

A teljes, előre felvett bemutatót november 28-án láthatjuk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek