Starity

Megmutatta kislányát Lisa Middelhauve

2018. március 07. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Xandria egyik legismertebb énekesnője tavaly jelentette be, hogy másodszor is férjhez megy, majd azt is elárulta, hogy anyai örömök elé néz.

hirdetés

Lisa Middelhauve a Xandria révén vált ismertté, mely csapatot 2010-ben hagyta el hivatalosan. Később ugyan dolgozott más csapatokkal, ám életét mégis a családjának szentelte, s ezért a tervezett szólólemeze sem jelent meg. A sokoldalú vokalista tavaly jelentette be, hogy másodszor is oltár elé áll, ezt követően azt is nyilvánosságra hozta, hogy párjával, Jax Rodermunddal első közös gyermeküket várják.

Ez azért is volt nagy hír, mivel Lisa korábban határozottan kijelentette, hogy ő nem szeretne babát – Nils Middelhauve-val kötött házasságából pedig nem is született csemete. Álláspontja azonban megváltozott, ugyanis férjének előző házasságából már van egy fia, akit Lisa nagyon megszeretett. Így hatalmas meglepetés volt számukra, amikor kiderült, hogy családjuk hamarosan egy kislánnyal fog bővülni.

A német dalos pacsirta egyébként korábban egy ultrahangos felvtelt is megosztott születendő gyermekéről, aki 2017 decemberében látta meg a napvilágot. Elisabeth azóta ismét eltűnt a köztudatból, néhány órája azonban megmutatta szeme fényét, akinek nevét és születésének pontos dátumát még nem lehet tudni.

Lisa élete immár teljessé vált kislánya születésével. | Fotó: Facebook / Elisabeth Rodermund
A boldog apuka már januárban bemutatta az új családtagot. | Fotó: Facebook / Jax Rodermund

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek