Starity

Stúdióba vonult a Linkin Park

2018. március 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolc hónappal frontembere elvesztését követően ismét stúdióba vonult a zenekar.

hirdetés

Miután tavaly júliusban öngyilkos lett a Linkin Park énekese, Chester Bennington, a rajongók kételkedni kezdtek, hogy a formációnak a tragédia után még van jövője. Ám úgy tűnik, a srácok összeszedték magukat. Legalábbis erre következtetünk Instagram-posztjaik láttán, melyek szerint a közelmúltban ismét stúdióba vonultak.

 

A post shared by Linkin Park Live (@lplive) on

 

A post shared by Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) on

Az ugyan a bejegyzésekből nem derül ki, hogy min dolgozik az ötfősre csökkent csapat, ám joggal sejthetjük, hogy valami különleges projekttel készülnek a hó végére. Ugyanis énekesük március 20-án ünnepelte volna 42. születésnapját, így valószínűleg ismét neki állítanak emléket, ahogyan azt október végén is tették a Los Angeles-i Hollywood Bowlban.

(...) azt szeretnék, ha a világ tudná, hogy te voltál a legjobb férj, fiú és apa; a család nem lesz ugyanolyan nélküled. Az előttünk álló évekről szóló beszélgetések során mutatott lelkesedésed fertőző volt. Hiányod olyan űrt hagyott maga után, amit sosem lehet bepótolni – féktelen, mókás, ambíciózus, kreatív, kedves, nagylelkű hangod hiányzik a szobából. Igyekszünk emlékeztetni magunkat arra, hogy a démonok, akik elragadtak téged tőlünk, mindig részei voltak a paklinak. Végtére is úgy énekeltél róluk, hogy már első hallásra magadba bolondítottál mindenkit. Félelmet nem ismerve tetted őket a kirakatba, összehoztál minket és megtanítottad nekünk, hogyan legyünk még emberibbek. Neked volt a legnagyobb szíved, és sikerült ezt a testeden kívül hordanod. A zenekészítés és -előadás iránti szerelmünk kiolthatatlan. Bár nem tudjuk, mit hoz számunkra a jövő, de azzal tisztában vagyunk, hogy mindannyiunk életét jobbá tetted

– írta egy hivatalos közleményben a zenekar nem sokkal Chester halála után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek