Starity

Klippremier: Tarja – Love To Hate

2018. június 02. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő hónapban érkezik az énekesnő vadonatúj DVD-je, melynek beharangozója néhány perce jelent meg.

hirdetés

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, a Nightwish alapítójaként is ismert énekesnő az utóbbi években kicsit sem unatkozik, hiszen minden évben kiad valami újdonságot. A jövő hónapban kerül majd a boltok polcaira Act II nevezetű DVD-je, amelyről már számos különlegességet megtudhattunk.

Tarja a napokban megosztott egy rövid előzetest rajongóval, mintegy szemléltetve azt, hogy mire is számíthatnak majd a fanatikusok július 20-án. A minap kiderült, hogy vadonatúj korongja is készülőben van, ami hivatalosan 2019-ben kerül majd megjelenésre, ám emellett ismét felhívta rajongó figyelmét arra, hogy érdemes figyelemmel kísérni közösségi oldalait, hiszen számos meglepetéssel fog jelentkezni.

Ezek egyike néhány perce került fel az eraMUSIC lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáj, ami nem más, mint egy élőfelvételes kisfilm, a Love To Hate című dal kíséretében. A nóta az ex-Nightwish-énekesnő legutóbbi korongján, a 2016-os megjelenésű The Shadow Selfen került elhelyezésre, a video pedig az Act II egyik darabkája. Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek