Starity

Klippremier: Tarja – Undertaker

2018. június 22. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban érkezik a finn metálénekesnő vadonatúj DVD-je, amelyről egy második kislemezes dal látott napvilágot.

hirdetés

Július 27-én kerül majd a lemezboltok polcaira a Nightwish alapítójaként is ismert metálénekesnő vadonatúj DVD-je, az Act II. A finn vokalista újdonságát már hónapok óta hatalmas izgalom övezi, ennek fokozásának érdekében pedig a dalos pacsirta folyamatosan újabb információkat tesz közzé újdonságával kapcsolatban.

Nemrégiben két előzetes is napvilágot látott, mindezeken túl, fény derült az első kislemezre is, ami a Love To Hate című szám lett, és amelyhez egy élőfelvételes kisfilm is dukált. Tarja a napokban bejelentette meghirdetett pályázatának győzeteseit is, így kiderült ki az a három szerencsés, aki a legkülönlegesebb fotót készítette az énekesnőről a fellépésein.

Christian Cardoso fotója bizonyult a legjobbnak, így ő léphetett a dobogó legfelső fokára.

Ha mindez nem volna elég, a mai napon az earMUSIC lemezkiadó gondozásában megjelent a második kislemez is, a választás pedig az Undertaker címre keresztelt tételre esett, mely nóta – elődjéhez hasonlóan – szintén egy élőfelvételes video keretein belül került publikálásra a legnagyobb videomegosztón.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek