Starity

Hamarosan kisfilmmel rukkol elő a Northward

2018. július 04. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland előadók 2008-ban döntötték el, hogy együttes erővel szeretnének készíteni egy bombasztikus albumot, most, tíz év elteltével ez meg is valósul.

hirdetés

Floor Jansen néhány hónapja adott egy terjedelmes interjút a Metal Hammernek, melynek keretein belül számos témát pedzegetett, többek között elmesélte mi mindennel kellett megküzdenie karrierje kezdetén, de együtteseiről is készségesen beszámolt. 

Meglepetésként pedig elárulta, hogy 2008-ban Jørn Viggo gitárossal közös projekten kezdtek el dolgozni Northward néven, ám ezidáig nem foglalkoztak vele, most, tíz év elteltével elhatározták, hogy elérkezett az ideje első lemezük elkészítésének, mivel elmondásuk szerint számos remek dalt papírra vetettek, melyeket vétek lenne nem bemutatni a közönségnek.

Floor azt is elmondta, hogy miután ismét felénekelte a szerzeményeket, rájöttek, hogy az idő múlásával sokkal jobb hangzásuk van, mint amikor elkészültek, így az idő csak jót tett a nótáknak. A vokalista természetesen arra is kitért, hogy ez egyátalán nem olyan stílusú kiadvány lesz, mint amit a rajongók már megszokhattak, ugyanis az idén megjelenő korong sokkal inkább visszafogottabb tételeket tartalmaz majd.

Nagyon boldogok és izgatottak vagyunk, hogy a Nuclear Blast neve alatt adhatjuk ki ezt a rockalbumot. Elfogadták azt a kihívást, hogy ezt a nem metálalbumot a világ is megismerje. Mindketten beletettük szívünket és lelkünket is egyaránt ebbe az albumba. Nagyon büszkék vagyunk rá, és alig várjuk, hogy mindenkinek bemutathassuk!

– magyarázta.

Néhány órája egy, az Instagramon megosztott kép kíséretében a holland dalos pacsirta elárulta, hogy a Northward hamarosan egy kisfilmet fog megjelentetni, a forgatás pedig a mai napon vette kezdetét.

Látjátok mit csinálok? Nem? Jó! Még nem mondhatok nektek semmit. De csak néhány szóval... Northward...vdeo...
Szóval...komolyan nem mondtam semmit.

 

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek