Starity

A Mindörökké szerelem az RTL Klub műsorán

2010. október 31. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az X-faktor és a Megasztár közül inkább az X-faktort nézik a nézők, de telenovellák terén egyelőre még mindig a TV2 a nyertes.

hirdetés
A Mindörökké szerelem az RTL Klub műsorán

A sorozat eredeti címe Mañana es para siempre, de nálunk Mindörökké szerelemnek fogják nevezni. Nicandro Díaz legsikeresebb alkotásáról van szó, a producer munkái közül pedig minőségileg is kimagaslik a novella, ami meghódította az egész világot. Hazájában például 2008-as fináléja óta egyik alkotás sem ért el olyan magas átlagnézettséget, mint a Mindörökké szerelem.

Az RTL Klub számára nagyon kéne már egy délutáni sikernovella, hiszen a tv2 Marina – Árva angyal duója rendszeresen lealázza az RTL Klub műsorait. Az RTL terve, hogy 15.30-kor megkedveltesse az emberekkel a Mindörökké szerelmet, majd áthelyezve az Árva angyal ellen, megdöntse William Levy és Maite Perroni telenovellájának magas nézettségét – legalábbis ez lenne a logikus lépés az RTL Klub részéről.

Ez is egy feldolgozás egyébiránt, a 2007-es kolumbiai Pura sangréé. A történet középpontjában a Lucero által alakított „Hiéna” áll, akinek az a megbízása, hogy megsemmisítse a hősnő, Fernanda (Silvia Navarro) családját. Aljas céljait már majdnem eléri, amikor megjelenik a képben Eduardo (Fernando Colunga), aki ismerve a „Hiéna” aljas szándékait, bosszút akar állni a nőn, amiért az megölte az édesanyját, és Fernanda családját sem kíméli, hiszen miattuk is szenvedett a szakácsnőként dolgozó édesanyja. Terveinek csak a Fernanda által fellobbanó szerelem, és a „Hiéna” gonoszságai szabhatnak gátat.

2010. november 15-én az RTL Klubon 15.30-kor a Mañana es para siempre hazai premierje!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek