Starity

Tarja: „Minden a Nightwish-sel kezdődött”

2018. augusztus 01. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarja nem is lehetne boldogabb, hiszen két napja került a boltokba vadonatúj DVD-je, ami azonnal meghódította a slágerlistákat. Az énekesnő azonban most újból visszatekintett a múltba és egykori csapatáról, a Nightwishről mesélt.

hirdetés

Köztudott, hogy július 27-én debütált a finn énekesnő Act II névre keresztelt DVD-je, amire hónapok óta rajongók ezrei vártak. A vokalista nagyon izgatott volt az újdonságot illetően, s erről a fanatikusokat is kellően biztosította, így apránkét osztott meg részleteket a kiadványról.

Az ex-Nightwish-énekesnő egyébként azt sem felejtette el elhinteni egy-egy interjú kapcsán, hogy már lázasan dolgozik következő nagylemezén is, amit a tervei szerint a jövő év végén küld majd a lemezboltok polcaira. Tarja egyébként nemrégiben adott interjút a Blabbermouth riporterének, melyben nemcsak az Act II-ről és a jövővel kapcsolatos terveiről mesélt, hanem szó esett az általa is alapított Nightwishről.

A szólómunkám valójában egy tanulási folyamat számomra. Hiszen karrieremet az előző zenekaromban, a Nightwish-ben kezdtem. Sok mindent meg kellett tanulnom. Azóta amióta egyedül vagyok sikerült megtalálnom azt az utat, amin járni szeretnék, saját dalokat írok és azt csinálok, amit csak szeretnék. Hatalmas szabadságom van, s ezen nem szeretnék változtatni. Ez egy csodálatos dolog számomra.

– mesélte, majd így folytatta:

A múlt az a múlt. Tavaly, 12 év után először léptem színpadra Marcóval, a Nightwish énekes-basszerosával a Raskasts Joulua keretein belül. Néhány duettet együtt adtunk elő. Nagyon jó volt találkozni vele. Nagyon jól éreztük magunkat a színpadon; a közönség pedig zokogott. Ez jó dolog volt számunkra. Nekik meg van a saját életük, nekem pedig az enyém, s ez így rendben van. Az idő gyógyír. Mi pedig felnőttünk. El kell gondolkodnod az életről és élni. Csak egyszer élsz. Ez már csak így van.

– magyarázta, majd azt is elcsiripelte, hogy a tervei közt szerepel az, hogy valamikor a jövőben kiadjon egy Act III névre hallgató DVD-t is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek