Starity

Kétszeresen ünnepel Tarja Turunen

2018. július 29. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett a várva-várt nap, amire rajongók ezrei vártak, ugyanis a finn énekesnő újdonsága hivatalosan is a boltok polcaira került.

hirdetés

Hosszas várakozás után, a mai napon a lemezboltok polcaira került a finn metálénekesnő várva-várt DVD-je, az Act II. A vokalista nagyon izgatott volt az újdonsággal kapcsolatban, így utóbbi időben apránként hullott le a lepel a kiadvány tartalmáról. Szemtanúi lehettünk többek között néhány felvezetőnek, élőfelvételes kisfilmeknek, és azon rajongói fotóknak, melyeket maga a dalos pacsirta választott ki, és kaptak helyet az imént említett kiadványon.

Ha mindez nem volna elég, az is kiderült, hogy a Nightwish egykori frontasszonya új stúdiólemezét is lázasan készíti, ami tervei szerint a jövő év végén válik elérhetővé:

Már egy csomó dalt megírtam az új albumra, és köszönöm, hogy elég bizalmat kaptam a megírásukhoz. Úgy érzem, hogy az új korong a The Shadow Self útján halad majd, csak remélhetőleg sokkal jobb lesz! Ennél többet sajnos nem mondhatok. Csak azt remélem, hogy a lemezt sikerül majd kiadni a jövő év végén. Természetesen jó lenne újra együttműködni valakivel, de egyelőre még nicsenek konkrét terveim.

magyarázta.

Mint ahogyan azt fent is említettük, az Act II a mai napon töltötte meg a boltok polcait, amiről a finn szoprán boldogan számolt be Instagram-oldalán keresztül, majd azt is elcsiripelte, hogy lemezének debütálását, otthon, azaz Finnországban kívánja megünnepelni.

 

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

Ha mindez nem volna elég, néhány perce az is kiderült, hogy a mai nap nem csupán azért különleges az ex-Nightwish-énekesnő számára, mert DVD-je publikálásra került, hanem azért is, mert kislánya, Naomi a mai napon ünnepli hatodik születésnapját. Naomi egyébként többször is közszemlére tette, hogy édesanyja nyomdokaiba kíván lépni, hiszen láthattuk már mikrofon mögött, dobok tengerében, de sminkelés közben is lencsevégre kapták.

 

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek