Starity

Kendall Jennernek csapja a szelet Gigi és Bella Hadid öccse

2018. szeptember 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta véget ért a modell legutóbbi kapcsolata, kolléganői öccsével kezdett találkozgatni.

hirdetés

Fotó: Instagram

Úgy tűnik, nővéreitől eltérően Kendall Jenner az egyetlen híres családjában, aki hiába keresi, nem találja a szerelmet. A barna hajú szépség júniusban szakított sportoló pasijával, Ben Simmonsszal, és még abban a hónapban randizni kezdett Gigi és Bella Hadid öccsével, Anwarral, ám egyelőre igyekszenek nem elsietni a dolgokat.

A People magazin értesülései szerint a pár között júniusban már elcsattant az első csók, a szombaton pedig ismét együtt látták a fiatalokat, amint közös barátok gyűrűjében buliztak Malibuban.

El sem mozdultak egymás mellől a hétvége folyamán I Fotó: BACKGRID

Jól mulattak a hétvégén Malibuban. Kendall jó fejnek tűnik. Anwarral tölti az idejét. Nyilvánvalóan kedveli őt, mindkét estét együtt töltötték a barátaikkal. Kendall azonban nem volt különösebben gyengéd Anwarral

– nyilatkozta a fent említett lapnak egy szemtanú, aki arra utal, talán Jenner mégsincs annyira odáig a tőle majdnem négy évvel fiatalabb Hadidért, noha annak nővérei már áldásukat adták esetlegesen kialakuló románcukra.

Gigi és Bella nem bánják, hogy Kendall és Anwar közelebb kerültek egymáshoz. Anwar totális nőfaló, így különösnek találták, hogy összejöttek Kendallal, de egyáltalán nem gondolják váratlannak a dolgot.

A Hadid nővérek nem bánják, hogy kolléganőjük szemet vetett öccsükre I Fotó: V Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek