Starity

Khloe Kardashian lelkébe gázoltak a rajongók

2018. szeptember 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves valóságshow-sztárnak újra fel kell építenie elveszített önbizalmát.

hirdetés

Khloe Kardashian öt hónappal ezelőtt hozta világra első gyermekét, True Thompsont, és azóta is azon ügyködik, hogy visszanyerje szülés előtti alakját, ami korántsem olyan könnyű vállalkozás számára. Elmondása szerint sokan voltak, akik megtaposták önbizalmát a jelenlegi külsejére tett megjegyzéseikkel, ő azonban nem adja fel és kőkeményen küzd azért, hogy ismét formába lendüljön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Egész életemben súlyproblémákkal küzdöttem. Én vagyok a jojózás királynője. True már majdnem öt hónapos, én pedig egészen közel vagyok a célomhoz, mégis picsogok. Jelenleg nagyon nehéz [a diéta]. Elbátortalanítva érzem magam a célomtól, ugyanakkor igyekszem emlékeztetni magam arra, hogy előző alkalommal sem volt könnyű megszabadulnom a pluszkilóktól. Amikor csak tehetem, egészségesen étkezek és edzek, de persze vannak könnyebb és nehezebb napok is

– magyarázta a kismama, majd így folytatta:

Ami a jelent illeti, próbálok nem nyomást gyakorolni önmagamra és igyekszem kiélvezni a kismamaságot. Tudom, hogy el fogom érni az álomsúlyomat és az csodálatos érzés lesz. Akarom ezt, mert szeretek egészséges lenni és igenis szeretném fenntartani a korábbi életódomat a lányom mellett is, hogy példát mutassak neki, ugyanakkor nem a fitnesszkedés élvez most elsőbbséget az életemben. Továbbra is mozgok és egészségesen étkezek, de az életem a gyereknevelés körül forog és csak azután következik a sorban a munka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek