Starity

Új dallal jelentkezett a Dynazty

2018. szeptember 16. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hét múlva kerül majd a lemezboltok polcaira a svéd zenekar vadonatúj albuma, melynek névadó dalára a minap derült fény.

hirdetés

Köztudott, hogy a hónap végén tölti meg a lemezboltokat a svéd Dynazty vadonatúj korongja, a Firesign. A Nils Molin vezette formáció a múlt hónapban két kislemezt is megjelentetett; elsőként a a Breathe With Me című számra derült fény, majd a hónap végén megismerhettük a The Grey nevezetű tételt is, - ami később egy kisflm keretein belül is publikálásra került.

Szeptember 14-e egyébként igen örömteli nap a metálkedvelők számára, hiszen számos csapat erre a napra datálta újdonságának bemutatását. A svéd srácok meglepetésként, - és mintegy további ízelítőként - megosztották a hatodik Dynazty-album névadóját, - ami egyben a harmadik kislemez is - , mely nóta egy dalszöveges kisfilm képében került fel az AFM Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek