Starity

Az elektromos cigaretta, és a leszokás kérdése

2018. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: Freeze

Fiatal korunkban hajlamosak vagyunk lázadás gyanánt nagyon sok őrültséget elkövetni. Elég lehet csak néhány szál cigi és máris egy életre meghatározza életünket az örökös harc a leszokással. Szerencsére a modern társadalomban már nem kérdés az, hogy egészségre gyakorolt káros hatást fejt-e ki a dohányzás.

hirdetés
Az elektromos cigaretta, és a leszokás kérdése


A nem is olyan túl régen forgalomba került e liquid és elektromos cigaretta egy új alternatívát jelenthet.

Természetesen a kérdések is meggyarapodtak vele szemben, hogy biztosan nem káros-e? A tanulmányok alátámasztják, hogy az e liquid által bevitt nikotin voltaképpen tisztább. Ez abból adódik, hogy a párologtatás során nem keletkezik füst, nincs égés, tehát a melléktermékek, amilyen a kátrány, korom, és amelyek a legnagyobb bajt okozzák, teljesen mellőzve vannak. Az e liquid alkalmazása, betöltése a szerkezetbe egyszerű és gyors. 

Ne essünk azonban tévedésbe! 

Maga a folyadék, nem csak kimondottan nikotint tartalmaz. Létezik több olyan e liquid is, amelyik teljesen mellőzi ezt az anyagot, tehát pipálás csakis berögzült szokások kielégítésére fókuszálhat ilyen módon. Arra is van lehetőség, hogy igényre szabjuk a mennyiséget. Ezzel a módszerrel a leszokás lassan, de biztosan megoldható. Ismerjük meg az e liquid nyújtotta lehetőségeket és alkalmazzuk azt belátásunk szerint. Tegyünk egy jelentős lépést afelé, hogy a lázadó korban elkövetett nagy baklövéseket helyrehozzuk, már felnőtt fejjel. Az e liquid megvásárolható online, tehát még csak fáradságba sem kerül a beszerzése. Többféle elegy keverésével, akár különleges ízeket is létrehozhatunk.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek