Starity

Megérkezett a Stray Kids harmadik középlemeze

2018. október 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hónap után az újonc dél-koreai csapat most az I Am You középlemezével tért vissza.

hirdetés

A Stray Kids névre hallgató dél-koreai, kilenc tagú fiúcsapat először 2017. októberében hallatott magáról a Hellevator című dallal, majd megismerhettük a fiúkat közelebbről is saját valóságshow-juk keretein belül. Még debütálásuk előtt kiadták a Mixtape-re elnevezett középlemezüket, amely nagy sikernek örvendett, nem sokkal később, 2018. március 26-án hivatalosan is bemutatkoztak.

Már ekkor az év egyik legjobb rookie (=újonc) csapatának hívta őket mindenki, majd augusztus 6-án megtették első visszatérésüket az I Am Who címre keresztelt második középlemezzel, amely még nagyobb sikernek örvendett, mint elődje. A lemez vezető dala, a My Pace 24 órán belül elérte a 7,2 miliós megtekintést, ezzel bekerült a Legnézettebb k-pop videoklipek az első 24 órában lista 17. helyére. 

A fiúk egy percet sem pihennek, hiszen két hónappal később, azaz október 22-én már a harmadik középlemezüket dobták piacra, melynek az I Am You címet adták. A minialbumon szereplő dalok szövegének mindegyikét a tagok írták, illetve Chan, Changbin és Han segédkezett a komponálásban. 

A dallista:

  1. You
  2. I Am You
  3. 3. 편 (My Side)
  4. 해장국 (Hero's Soup)
  5. Get Cool
  6. Opposite (극과 극)
  7. 0325
  8. MIXTAPE #3 (csak CD-n elérhető)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek