Starity

Jennifer Aniston nem élte meg kudarcként házasságai zátonyra futását

2018. december 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hamarosan az ötödik x-be lépő színésznő nem rágódik a múlton és nem bán semmit.

hirdetés

Fotó: ELLE / Zoey Grossman

Az ELLE magazin legfrissebb száma címlaplányának Jennifer Anistont választotta, a színésznővel pedig egy mélyenszántó interjú is készült karrierről, magánéletről és a jövővel kapcsolatban. A Jóbarátok sztárja a beszélgetés során szót ejtett válással végződött házasságairól is, melyek Brad Pitthez és Justin Therouxhoz kötötték, ám attól függetlenül, hogy azok nem sikerültek jól, nem érzi kudarcnak a döntést, hogy hozzáment a két színészhez. Sőt!

Véleményem szerint a házasságaim sikeresek voltak. Amikor véget értek, az annak a döntésnek volt köszönhető, hogy a boldogságot választottuk, és néha a boldogság nem létezik többé egy ilyen kapcsolatban. Természetesen voltak hullámvölgyek, és nyilvánvalóan nem volt minden pillanat fantasztikus, de végtére is egy életünk van, én pedig nem szeretnék félelemből maradni egy kapcsolatban. Attól félve, hogy egyedül maradok vagy hogy nem élem túl. Nagy hiba arra pazarolni ezt az egy életünket, hogy benne maradjunk egy házasságban, csak mert félünk. Amikor dolgozol egy kapcsolaton, de nem látsz opciót arra, hogy az mégis működjön, nincs nagy baj. Az nem számít kudarcnak

– magyarázta a színésznő, aki saját bevallása szerint sosem dőlt be a házassággal és szerelemmel kapcsolatos kliséknek.

Sosem voltam az a fajta gyerek, aki az esküvőjéről álmodozik, tudod?! Ilyesmi nem szerepelt a fantáziáimban. Amikor először kérték meg a kezem, az nagyon idegen érzés volt számomra. Miért vágyunk annyira a happy endre? Miért nem érjük be a boldog létezés érzésével?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek