Starity

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését?

2019. február 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szakmai sikerek ellenére az énekes-színésznő nem igazán találja a boldogságot a magánéletben.

hirdetés

Ugyan hivatalosan egyelőre egyik fél sem erősítette meg a szakítás tényét, ám az a hír járja Hollywoodban, hogy a végéhez ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Egy bennfentes úgy számolt be az E! Online-nak, hogy értesülése szerint a pár múlt héten szakított, Christian azonban mindenre kész, hogy visszakapja szerelmét.

A fentiekkel ellentétben mások azt állítják, a pár most is együtt van, szó sincs szakításról. Ezt azonban megcáfolni látszik a tény, hogy Carino nem jelent meg a Grammy-gálán, hogy támogassa szerelmét, Gaga pedig nem viseli a tőle kapott 400 ezer dollár értékű jegygyűrűt – ennek okáról így nyilatkozott egy forrás:

Gaga nem viseli a gyűrűt a fellépései során. Jelenleg parkolópályán van az esküvőszervezés is, amíg Gaga túl nem jut ezen a zsúfolt időszakon, de továbbra is azt tervezik, hogy idén egybekelnek.

A fentiekkel azonban ugyancsak szembemegy az, hogy a szőkeség elfelejtette megemlíteni vőlegényét a Grammy-gálán tartott köszönőbeszédében, ami aligha véletlen. A szerelmesek legutóbb január végén, a Screen Actors Guild Awards díjátadón jelentek meg közösen, azóta nagy a csend körülöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek