Starity

Így nyitotta meg a Queen + Adam Lambert az Oscar-díjátadót

2019. február 25. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki nyertes volt, legalábbis a dal szerint: a Queen + Adam Lambert nyitotta meg az Oscar-díjátadót.

hirdetés

A 91. Oscar-díjátadót elég sok feszültség lengte be, már hónapokkal a ceremónia előtt. Végül, se a Szigeten leégett Kendrick Lamar, se SZA nem jelent meg, hogy előadja az All the Stars betétdalt, a show-nak folytatódnia kellet, ahogy azt mondani szokták...

Házi gazda hiányában végül a Queen + Adam Lambert nyitotta meg az Oscart, amelyet a Billboard az est második legjobb előadásának titulált. A Queen a Bohém rapszódia sikerhullámját éli meg a tengerentúlon, így nem olyan meglepő, hogy a négy Oscar-díjat bezsebelt film után az angol bandát ilyen megtiszteltetés érte. Adam Lambert még az átadó előtt elmondta, hogy nagyon izgatott, és ez valószínűleg egy egyszeri lehetőség volt az életében.

A banda, Adam Lamberttel kiegészülve, a We Will Rock You-val hozta lázba a tömeget, majd a We Are the Championsszel zárták a sort. A felvétel végén Rami Maleket is kiszúrhatjuk, ahogy Freddie Mercury megjelenik a képernyőn.

A Billboard végül Lady Gagát és Bradley Coopert rakta első helyre, miután előadták az Oscar-díjas Shallow-dalt. Az ő fellépésüket keresd az alábbi linken!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek